Pn Ann's FotoPage

By: Pn Ann Shah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 8-Feb-2009 15:54 Email | Share | | Bookmark
Salam dari Gibraltar, Sepanyol

 
 
 
View all 5 photos...
Jangan terkejut..gambar-gambar ni hantar oleh suami tercinta yang sedang bertugas di sana (ayat skema) yang diambil menggunakan handphone SEnya. Skill ambik gambar dia pon ok (rasanyalah). Tengok dari sini cam best aje, tapi sure dia kat sana dah boring memandang..Kalaulah polisi company dia boleh bawak isteri dan anak, memang dah lama packing barang ikut sekali. Oklah kengkawan..enjoy!!







Saturday, 7-Feb-2009 17:40 Email | Share | | Bookmark
It's time to play

Barney yg mama bagi pada sofea
Sofea nak mula main dengan kaki barney
Dia tak main..tapi cuba nak masukkan kaki barney dlm mulut
View all 10 photos...
Saje nak share karenah Sofea ni yang sempat dirakam masa balik kampung. Makin ligat anak dara sorang ni..dah boleh angkat badan dia in preparation for merangkak or duduk. Gusi pon dah gatal, selalu ambik jari mama and gosok2 kat gusi dia. Paling terharu bila dia boleh sebut 'mama'. Tapi baru 4 kali ( 2 mama, satu ma, satu amma). Itupon time menangis yang teramat sangat bila saya tak dukung dia..Shahrir tak puas hati kenapa Sofea tak boleh sebut 'abah' lagi..Heheh..

Enjoice


Sunday, 7-Dec-2008 13:41 Email | Share | | Bookmark
Mari kita tido...

Masa kat nursery hospital..mcm kene paksa tido je..
 
 
View all 10 photos...
Suka sangat snap gambar masa dia tido. So lovely. Tapi kebanyakannya guna kamera telefon la. Kepada kengkawan semua, Selamat Hari Raya Aidil Adha..

Enjoice.

p/s : Baru belajar besarkan gambar..hehe..






Friday, 31-Oct-2008 15:35 Email | Share | | Bookmark
My Lovely Daughter - Syahirah Sofea

Syahirah Sofea - 2nd day
Sofea-sleeping in her basket on her 10th day
Sleep again, her Onyang house-SImpang Pulai
View all 7 photos...
Masa mengandung memang tak ada mood langsung nak update fp. Tapi saya membaca dan melihat2 fp and blog kawan2 yg lain. Cuma juga tak ada mood nak tulis komen. Terukkan!!

Saya nak memperkenalkan anak dara sulung saya. Syahirah Sofea Binti Shahrir. Lahir pada 3.25 ptg, 3rd September 2008, berat 3.25kg di Hospital Pakar Johor. Baby ini tersangatlah manja dan mengada sebab tak suka baring2 sgt mcm baby yg lain. Suka sangat kalau orang kelek dia.

Oklah. Lain kali update lagi.


Saturday, 16-Feb-2008 15:16 Email | Share | | Bookmark
Wedding

Wedding Aizura (sepupu Shahrir) di Simpang Renggam
Lagi..
Mencari di mana pengantin..
View all 10 photos...
Sorry la korang. Aku tak de masa la pulak nak update. Time balik rumah PIL je bole update sebab rumah kat TU tak ada access internet lagi.

Hehe..jgn terkejut..saje je letak tajuk entry hari ni 'Wedding'. Bukan gambar wedding aku, tapi wedding orang lain..gambar baru tak de lagi..sebab aku tak berapa excited nak ambik gambar buat masa ni..Bukan sebab baby..tapi memang aku yang sendiri malas.

Setakat ni baby dah 3 bulan lebih dlm perut..hari rabu ni nak pg check up lagi. Aku tak mabuk teruk, sikit2. Tu pun muntah time tengahari. Skrg ni favourite food benda yang masam-masam seperti epal hijau, mangga muda..nyum nyum..kecuali asam2 jeruk..
Syau and tirek, aku teringin nak makan nasi ayam alor gajah, sampai skrg tak sempat nak pg lagi. Lagi aku teringin bubur asyura..confirm balik kg tengi kang aku kerah mak aku buat.

Oklah. Esok kalau ada masa aku update lagik, sebab dah plan ngan husband n MIL nak pg jusco tebrau city..take care n tataa....



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net